Diensten

The Assistant, duurzaam ICT beleid

Advies en projectbegeleiding E-Waste

Na een afspraak maken we met en voor u een advies op maat.
Wij zullen het gehele traject voor u begeleiden en na afronden ontvangt u een certificaat en de opbrengst. Wij kunnen ook zorgen dat de opbrengst ten goede komt aan een goed doel door u gekozen.

Energiescan

Daarnaast voeren wij scans uit bij bedrijven en instellingen m.b.t. het energieverbruik. Men laat vaak aan het eind van de dag een pc, monitor of printer aanstaan wat op termijn een behoorlijke kostenpost kan worden. Door nu schakelbare adapters te plaatsen kunnen wij softwarematig controleren wat er aan is blijven staan en het verbruik meten. De rapportages overleggen we aan de directies of ICT managers. Men kan ook kiezen de adapters permanent in het netwerk te laten. Door dat ze schakelbaar zijn kan men op de juiste tijd apparaten aan en uitzetten. Wij verzorgen dit traject.

Investeringen in energiebesparende maatregelen komen in aanmerking voor subsidie.

BYOD

Nu is het fenomeen BYOD (wat staat voor Bring your own device ) in opkomst wat een werkgever in een lastig pakket kan brengen als dit oneigenlijk wordt gebruikt en men hier b.v. illegale software opzet. Wij voeren een scan uit in het netwerk om te zien welke devices in het netwerk aanwezig zijn en maken hiervan een inventarisatie. Op uw verzoek kunnen wij een software inventarisatie doen zodat u als bedrijf er zeker van bent dat u hiervoor geen problemen zult onder vinden met de BSA.

Support en Beheer

Wij hebben genoeg expertise in huis op het gebied van VPN netwerken, netwerkbeheer Apple en Windows, remotebeheer, applicatiebeheer en support. Indien u opzoek bent naar advies en/of support dan is een afspraak zo gemaakt.